presseticker

Skip to main content

Vasket inn 200 000 kroner i fjor

Hordalands stasjoner klare for ny runde med Rosa Sløyfe

  Publisert: 07.10.2017 10:37 - av  Henning Poulsen

ROSA-ØYRO. To ansatte ved Circle K Osøyro viser fram ulike Rosa Sløyfe-produkter. Bildet er tatt i forbindelse med fjorårets aksjon. Foto: Circle K Osøyro

I fjor vasket bileiere i Hordaland inn over 200 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Nå er den populære aksjonen igjen i gang på Circle K-stasjonene i fylket.

I hele oktober skal Circle K-stasjoner i Hordaland vaske inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen.

 

I fjor var det Circle K Viken samlet inn aller mest, hele 33 650 kroner. Dette var også det niende høyeste beløpet på landsbasis. Deretter fulgte Circle K Nesttun med 27 850 kroner, Circle K Ulset med 25 900 kroner og Circle K Sandsli med 22 450 kroner. Circle K Helleveien vasket inn 18 100 kroner, det femte høyeste beløpet i fylket.

 

14 millioner til kreftsaken

For sjette året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon Rosa sløyfe. De fem foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 14 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

– Dette er en viktig aksjon. Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og vi opplever at kampanjen blir svært godt mottatt av kundene og stasjonsdriverne våre. Det er mye rosa kreativitet og engasjement på Circle K-stasjonene i oktober, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

 

Kunder som ikke vasker bilen kan støtte Rosa Sløyfe-aksjonen ved enten å kjøpe kaffe i rosa kopp, veganmuffins eller en refleks. Nytt av i år er at det går et bidrag til kreftsaken for hver for hver kunde som kjøper rosa spylervæske.

 

Pengene som kommer inn fra årets Rosa Sløyfe-aksjon skal gå til forskning på senskader etter brystkreftbehandling. I løpet av de seks årene Circle K (tidligere Statoil) har vært en del av Rosa Sløyfe-aksjonen, har stasjonene bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett tidligere år.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER:

Disse samlet inn mest i Hordaland i 2016

1. Circle K Viken

2. Circle K Nesttun

3. Circle K Ulset

4. Circle K Sandsli

5. Circle K Helleveien

(Kilde: Circle K – innsamlingstall Rosa Sløyfe 2016)

 

Bildetekster:

ROSA-ØYRO. To ansatte ved Circle K Osøyro viser fram ulike Rosa Sløyfe-produkter. Bildet er tatt i forbindelse med fjorårets aksjon. Foto: Circle K Osøyro

 

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak hordaland ansatte Osøyro.jpg 33,59 kB (480x480)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 07.10.2017 10:37
Teknisk løsning ZEVS AS