presseticker

Skip to main content

Leni på Circle K Østsiden årets stasjonsdriver

  Publisert: 27.06.2017 07:00 - av  Henning Poulsen

Leni Fjeld fra Circle K Østsiden mottok i dag prisen som årets franchisetaker fra Thomas Støkken i Circle K Norge AS. Foto: Killian Munch/Circle K

Leni Fjeld fra Circle K Østsiden i Fredrikstad ble kåret til «Årets Stasjonsdriver».

Det skjedde foran 500 stasjonsdrivere på Circle Ks forhandlerkongress i Spania. Leni Fjeld får prisen for å ha skapt sterke resultater på sin stasjon.

 

Leni Fjeld er daglig leder på en av selskapets egeneide stasjoner, og får prisen for å ha levert sterke resultater siste driftsår. Under Lenis stødige ledelse har Circle K Østsiden opplevd vekst, økt lønnsomhet og et godt nivå på orden og renhold.

 

– Leni har levert en fantastisk vekst på ferske sandwich med hele 21 prosent. Overskuddet endte på 1,3 millioner kroner, en økning på 35 prosent mot fjoråret, selv om drivstoffsalget var stengt i åtte uker på grunn av bytte av pumper og tanker. Hun knytter mange kunder til vårt lojalitetsprogram EXTRA, sa norgessjef Thomas Støkken da han overrakte henne prisen.

 

Leni har jobbet i selskapet i over 12 år, og de siste seks årene som daglig leder på stasjon. Hennes Circle K-kolleger beskriver Leni som en som gladelig hjelper til og som holder ord. Hun brenner for jobben, og særlig stasjonen, og sørger for at det jevnlig er utegrilling og aktiviteter for kundene.

 

– Jeg er veldig, veldig glad. Dette er stort, sa en stolt Leni Fjeld etter at hun mottok prisen.

 

Bildetekst:

Leni Fjeld fra Circle K Østsiden mottok i dag prisen som årets franchisetaker fra Thomas Støkken i Circle K Norge AS. Foto: Killian Munch/Circle K

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 917 38053, e-post knusen@circlekeurope.com’

* Circle K Østsiden, daglig leder Leni Fjeld, mobil 988 19022

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 27.06.2017 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS