presseticker

Skip to main content

Nå tar Stig-Ivan over på Gulsvik

  Publisert: 27.04.2023 08:18 - av  Henning Poulsen

STASJONSGJENGEN. Stig-Ivan Larsen flankeres av sine nye kolleger på Circle K Gulsvik, (f.v.) Sara Nilsen, Paulina Grygoruk, Raymond Alexander Nilsen og Sissel Knutsen. Foto: Circle K Gulsvik

Noen kaller ham iskongen. Andre kjenner ham som bollemannen. Nå skal Stig-Ivan Larsen få flere i Hallingdal til å jobbe på stasjon.

– Vi satset tungt på boller da jeg jobbet på Circle K i Noresund. Jeg kjørte rundt Krøderfjorden med en svær bolle på bilen. Snart begynte ungene å kalle meg bollemannen, og så ble jeg hetende det, ler han.

 

Det er 15 år siden Stig-Ivan Larsen ble stasjonssjef for første gang, og i dag er han en populær og ettertraktet leder i Circle-systemet. Flå-stasjonen Circle K Gulsvik blir 47-åringens sjuende stasjon – og kanskje den aller største utfordringen i karrieren så langt.

 

Koker om sommeren

– Gulsvik er en flott stasjon, og har Norges kanskje beste beliggenhet helt nede ved vannkanten. Utfordringen er bemanning. Vi konkurrerer med bjørnepark, badeland, ja, hele reiselivet i Hallingdal, egentlig. Det er ikke vanskelig å finne jobb her, sier Larsen.

 

Likevel er ikke han redd for å sette ambisiøse mål. For tiden har stasjonen sju medarbeidere, inkludert nestleder Raymond Alexander Nilsen og Larsen selv. Før sommeren skal antall medarbeidere dobles.

 

– Det trengs! Sommersesongen er hektisk, med storinnrykk fra hytteeiere og folk på bilferie. Da koker det på stasjonen. Men også resten av året skal vi ha flere medarbeidere enn vi har i dag, sier han.

 

Utfordrende stasjonsfag

Så hvorfor skal lokalbefolkningen satse på en stasjonskarriere? Som den gode selgeren han er, har Stig-Ivan Larsen argumentene klare:

 

– Du får en grundig innføring i alle sider av salgs- og butikkfaget, med mulighet for å få mer ansvar og stige i gradene. Du får fantastiske kolleger som støtter og tar vare på hverandre, og møter masse hyggelige kunder. Dessuten er det bra for CV-en. Arbeidsgivere vet at kandidater med stasjonsbakgrunn klarer å ha flere baller i lufta samtidig, sier han.

 

Circle K har dessuten en gratis, toårig lederutdanning for de beste stasjonsmedarbeiderne. Hvert år siden 2004 har 10-12 talenter fått plass i programmet, og mange av disse bekler dag i lederstillinger i selskapet, påpeker Larsen.

 

Skal bygge matdestinasjon

Nå gleder han seg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle stasjonen på Gulsvik. Foruten rekruttering er mat et sentralt satsingsområde fremover.

 

– Vi skal bli en skikkelig matdestinasjon langs Krøderen. Peppes On The Go-konseptet er allerede inne, og fram mot sommeren skal vi bli en fantastisk plass å stoppe for burgere og milkshake. Snart får vi også ny softismaskin, forteller Larsen.

 

Ja, hva er egentlig historien bak tilnavnet iskongen?

 

– Da jeg jobbet på stasjon på Ål, var vi kjent for god is og rikelig med strø. En av kollegene mine var støttekontakt for en person som ofte kom innom og spiste is hos oss. Det var her kallenavnet iskongen først dukket opp, og så tok det av. Siden har navnet fulgt meg, smiler Larsen.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

STASJONSGJENGEN. Stig-Ivan Larsen flankeres av sine nye kolleger på Circle K Gulsvik. Foto: Circle K Gulsvik

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Gulsvik, daglig leder Stig-Ivan Larsen, mobil 90 77 61 64

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen,
mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Ck Gulsvik Stig-Ivan Larsen.jpg 632,67 kB (2016x1512)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 27.04.2023 08:18
Teknisk løsning ZEVS AS