presseticker

Skip to main content

Østfold-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 10:34 - av  Henning Poulsen

Fantasifull dekor ved Circle K E6-Rygge i forbindelse med Rosal Sløyfe 2016.

Rosa utendørsbelysning ved Circle K Alvim en oktoberkveld i fjor.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Østfold samlet inn om lag 300 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor var det Circle K Alvim som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Østfold. Året før gikk Circle K Mosseporten til topps. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Østfold – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Østfold og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Alvim samlet inn 30 873 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Østfold.

 

– Det er bare helt sinnssykt gøy å være i toppen i Østfold, og ikke minst er vi stolte over at vi har samlet inn så mye penger til aksjonen. Vi hadde bestemt oss for å havne på pallen, men siden vi ikke har bilvaskemaskin trodde vi ikke vi ville nå helt opp i konkurransen med våre dyktige nabostasjoner, sa stasjonsdriver Hava Lipjani etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Østfold

 

2017:

1. Circle K Alvim

2. Circle K E6-Rygge

3. Circle K Østsiden

4. Circle K Storebaug E6

5. Circle K E-18 Sekkelsten

 

2016:

1. Circle K Mosseporten

2. Circle K Østsiden

3. Circle K Alvim

4. Circle K Askim

5. Circle K Freskoveien

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 10:34
Teknisk løsning ZEVS AS