presseticker

Skip to main content

Oslo-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 10:01 - av  Henning Poulsen

Fra fjorårets Rosa Sløyfe-aksjon ved Circle K Økern.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Oslo samlet inn nesten en halv million kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

Både i fjor og i forfjor var det Circle K Økern som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Oslo. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i hovedstaden – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Oslo og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Økern samlet inn 29 235 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Oslo.

 

– Det er utrolig morsomt. Allerede i sommer begynte vi å planlegge hva vi skulle finne på under årets aksjon, og vi gledet oss virkelig til å gå i gang. Det er gøy å se at alt arbeidet vi har lagt ned gir en så stor donasjon til Kreftforeningen, sa stasjonsdriver Einar Valbjørn Heisum etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Oslo

 

2017:

1. Circle K Økern

2. Circle K Skøyen

3. Circle K Smestad

4. Circle K Kiellands Plass

5. Circle K Bogstad

 

2016:

1. Circle K Økern

2. Circle K Skøyen

3. Circle K Smestad

4. Circle K Storo

5. Circle K Bogstad

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 10:01
Teknisk løsning ZEVS AS