presseticker

Skip to main content

Rogaland-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 10:06 - av  Henning Poulsen

På Circle K Lura pyntet de ansatte med rosa paraplyer under fjorårets Rosa Sløyfe-aksjon.

Fullt trøkk på Circle K Sævelandsvik, her forbindelse med fjorårets aksjon.

Fra fjorårets aksjon på Circle K Ølensvåg.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Rogaland samlet inn om lag 650 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor var det Circle K Lura som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Rogaland. Året før gikk Circle K Forus til topps. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Rogaland – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Rogaland og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Lura samlet inn 56 440 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Rogaland. Dette var dessuten det nest høyeste beløpet på landsbasis, kun slått av Circle K Strandtorget på Lillehammer.

 

– Vi er superstolte av våre fantastiske kunder som har vært med på å bidra til denne viktige aksjonen. Hadde det ikke vært for dem, hadde vi ikke kommet i mål. Jeg er også utrolig stolt av fantastiske og herlige medarbeidere som ga full gass fra dag én, sa daglig leder Siri Eide etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Rogaland

 

2017:

1. Circle K Lura

2. Circle K Ølensvåg

3. Circle K Kvala

4. Circle K Forus

5. Circle K Sævelandsvik

 

2016:

1. Circle K Forus

2. Circle K Lura

3. Circle K Klepp

4. Circle K Kvala

5. Circle K Ålgård

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 10:06
Teknisk løsning ZEVS AS