presseticker

Skip to main content

Sogn og Fjordane vasket inn over 100 000 til kreftsaken

  Publisert: 08.11.2017 07:13 - av  Henning Poulsen

Circle K Sogndal - by night.

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

I hele oktober har Circle K-stasjonene i Sogn og Fjordane solgt bilvask, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Til sammen har fylkets stasjonskunder donert 103 036 kroner til kreftsaken.

– Jeg er kjempestolt. Kundene våre har vist en fantastisk givervilje, og våre forhandlere og stasjonsmedarbeidere har stått på for å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

 

Totalt har kjeden samlet inn mer enn 18 millioner kroner til Rosa Sløyfe-saken over en seksårsperiode.

 

Florø, Sogndal og Førde på topp

Circle K Florø samlet inn 44 140 kroner i år, og ble dermed den største bidragsyter til Rosa Sløyfe i mange mils omkrets. Deretter fulgte Circle K Sogndal med 26 241 kroner, Circle K Førde med 20 650 kroner og Circle K Stryn med 6895 kroner. På femteplass havnet Circle K Eid, som samlet inn 5110 kroner.

 

I Florø er man ekstra stolte over å ha samlet inn mest i fylket.

 

– Vi som er forhandlere i fylket snakker jo sammen jevnlig, og det er klart det er stor stas for oss å komme foran særlig Sogndal og Førde. Samtidig føler vi alle at dette er kanskje den viktigste kampanjen vi har i løpet av året, sier Ruben Solheim i Circle K Florø.

 

Han forklarer at siden de fleste kundene er lokale, gjelder det å satse ekstra hardt de første to ukene i oktober. Da lå stasjonen og knivet med de beste i landet. Til slutt havnet stasjonen på en svært respektabel 11. plass nasjonalt.

 

– Kundene er alltid positive til Rosa Sløyfe, og de har vært svært gavmilde. Det har vært et stort engasjement på stasjonen, og vi er fornøyde med beløpet vi fikk samlet inn, sier Solheim.

 

Er blant de som gir mest

I flere år har Circle K-kundene vært blant landets største bidragsytere til Rosa Sløyfe. De 4,2 millioner kronene som er samlet inn i år går til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.

 

Kundene har støttet årets aksjon ved å kjøpe bilvask, kaffe i rosa kopp, veganmuffins, refleks og rosa spylervæske.

 

– Engasjementet har vært rekordhøyt i år. Kampen mot brystkreft er noe som engasjerer oss veldig. De fleste kjenner noen som har hatt brystkreft, og vi opplever at både stasjonsdriverne, de ansatte og kundene ønsker Rosa Sløyfe-aksjonen velkommen hvert år, sier Sundby.

 

Innlandsstasjon i særklasse

I år var det Circle K Strandtorget på Lillehammer som samlet inn det høyeste enkeltbeløpet gjennom kampanjeperioden; nesten 100 000 kroner. På plassene bak følger Circle K Lura, Circle K Elverum, Circle K Dombås og Circle K Åmot, som alle samlet inn over 50 000 kroner hver.

 

Akershus er det fylket der Circle K-kundene har donert mest til Rosa Sløyfe-aksjonen i år, etterfulgt av Buskerud, Rogaland, Oppland og Hedmark.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

Disse stasjonene samlet inn mest i Sogn og Fjordane:

1. Circle K Florø

2. Circle K Sogndal

3. Circle K Førde

4. Circle K Stryn

5. Circle K Eid

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Florø, forhandler Ruben Solheim, mobil 90 02 36 49

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 08.11.2017 07:13
Teknisk løsning ZEVS AS