presseticker

Skip to main content

Vasket inn over 60 000 kroner i fjor

Sogn og Fjordanes stasjoner klare for ny runde med Rosa Sløyfe

  Publisert: 07.10.2017 10:59 - av  Henning Poulsen

BILVASK I FØRDE. Mange bileiere i Førde støttet en god sak ved å vaske bilen. Bildet er tatt i forbindelse med fjorårets aksjon. Foto: Circle K Førde

I fjor vasket bileiere i Sogn og Fjordane inn 62 500 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Nå er den populære aksjonen igjen i gang på Circle K-stasjonene i fylket.

I hele oktober skal Circle K-stasjoner i Sogn og Fjordane vaske inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen.

 

I fjor var det Circle K Florø som samlet inn aller mest i fylket, hele 22 850 kroner. Deretter fulgte Circle K Sogndal med 15 200 kroner, Circle K Førde med 14 000 kroner og Circle K Eid med 10 450 kroner.

 

14 millioner til kreftsaken

For sjette året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon Rosa sløyfe. De fem foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 14 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

– Dette er en viktig aksjon. Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og vi opplever at kampanjen blir svært godt mottatt av kundene og stasjonsdriverne våre. Det er mye rosa kreativitet og engasjement på Circle K-stasjonene i oktober, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

 

Kunder som ikke vasker bilen kan støtte Rosa Sløyfe-aksjonen ved enten å kjøpe kaffe i rosa kopp, veganmuffins eller en refleks. Nytt av i år er at det går et bidrag til kreftsaken for hver for hver kunde som kjøper rosa spylervæske.

 

Pengene som kommer inn fra årets Rosa Sløyfe-aksjon skal gå til forskning på senskader etter brystkreftbehandling. I løpet av de seks årene Circle K (tidligere Statoil) har vært en del av Rosa Sløyfe-aksjonen, har stasjonene bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett tidligere år.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER:

Disse samlet inn mest i Sogn og Fjordane i 2016

1. Circle K Florø

2. Circle K Sogndal

3. Circle K Førde

4. Circle K Eid

(Kilde: Circle K – innsamlingstall Rosa Sløyfe 2016)

 

Bildetekst:

BILVASK I FØRDE. Mange bileiere i Førde støttet en god sak ved å vaske bilen. Bildet er tatt i forbindelse med fjorårets aksjon. Foto: Circle K Førde

 

 

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak sogn og fjordane bilvask Førde.jpg 24,95 kB (1080x1080)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 07.10.2017 10:59
Teknisk løsning ZEVS AS