presseticker

Skip to main content

Stasjoner i Aust-Agder kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 09:26 - av  Henning Poulsen

Her fra Rosa Sløyfe-aksjonen på Circle K Grimstad i fjor.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Aust-Agder samlet inn nesten 150 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor var det Circle K Risør som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Aust-Agder. Året før gikk Circle K Grimstad til topps. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Aust-Agder – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Aust-Agder og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Risør samlet inn 19 200 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Aust-Agder.

 

– Det er veldig moro at vi klarte å få til et godt bidrag til Rosa Sløyfe. Dette er jo en innsamling som går til et kjempegodt formål. Våre medarbeidere har gjort en fantastisk innsats, og kundene har vært veldig generøse, sa stasjonsdriver Bjørn Larsen etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Aust-Agder

 

2017:

1. Circle K Risør

2. Circle K Grimstad

3. Circle K Kjerlingland

4. Circle K Harebakken

5. Circle K Saltrød

 

2016:

1. Circle K Grimstad

2. Circle K Harebakken

3. Circle K Risør

4. Circle K Saltrød

5. Circle K Fiane Øst

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 09:26
Teknisk løsning ZEVS AS