presseticker

Skip to main content

Stasjoner i Sogn og Fjordane kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 10:11 - av  Henning Poulsen

Rosa bilvask ved Circle K Førde.

Et rosa belyst Circle K Sogndal avbildet en oktoberkveld i 2017.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Sogn og Fjordane samlet inn mer enn 160 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor som i forfjor var det Circle K Florø som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Sogn og Fjordane. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Sogn og Fjordane – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Sogn og Fjordane og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Florø samlet inn 44 140 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Sogn og Fjordane.

 

– Vi som er forhandlere i fylket snakker jo sammen jevnlig, og det er klart det er stor stas for oss å komme foran særlig Sogndal og Førde. Samtidig føler vi alle at dette er kanskje den viktigste kampanjen vi har i løpet av året, sa forhandler Ruben Solheim etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Sogn og Fjordane

 

2017:

1. Circle K Florø

2. Circle K Sogndal

3. Circle K Førde

4. Circle K Stryn

5. Circle K Eid

 

2016:

1. Circle K Florø

2. Circle K Sogndal

3. Circle K Førde

4. Circle K Eid

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 10:11
Teknisk løsning ZEVS AS