presseticker

Skip to main content

Stasjoner i Vest-Agder kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 10:28 - av  Henning Poulsen

Rosa bakverk fra Circle K Elvegaten, fotografert under fjorårets aksjon.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Vest-Agder samlet inn mer enn 100 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor var det Circle K Flekkefjord som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Vest-Agder. Året før gikk Circle K Kvinesdal til topps. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Vest-Agder – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Vest-Agder og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Flekkefjord samlet inn 24 175 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Vest-Agder.

 

– Dette er utrolig gøy! Vi hadde en flott aksjon der mottoet var å spørre alle. Det er greit å mase litt når det går til en såpass god sak. Nå er de ansatte allerede i gang med å planlegge neste års aksjon, sa stasjonsdriver Mattias Høiland etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Vest-Agder

 

2017:

1. Circle K Flekkefjord

2. Circle K Sira

3. Circle K Kvinesdal

4. Circle K Vestervegen Syd

5. Circle K Vestervegen Nord

 

2016:

1. Circle K Kvinesdal

2. Circle K Farsund

3. Circle K Lyngdal

4. Circle K Flekkefjord

5. Circle K Elvegaten

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 10:28
Teknisk løsning ZEVS AS