presseticker

Skip to main content

Storaksjonerer på bensinstasjoner over hele landet

  Publisert: 21.03.2013 06:25 - av  Stefan Thorsteinsen

STØRSTE AKSJON SÅ LANGT: Det er fjerde året på rad Statoil Fuel & Retail og NAF samarbeider om påskeaksjonen, som i år er representert fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord. Statoil Minnesund (bildet) er en av stasjonene hvor påskeaksjonen står klar fredag 22.mars og lørdag 23. mars. Foto: Johnny Syversen/Statoil Fuel & Retail Norge

 

Oslo: Statoil Fuel & Retail og Norges Automobil-forbund holder fredag 22. mars og lørdag 23. mars sin største påskeaksjon noen sinne, fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord.

Med påsken over oss det igjen klart for den store utfarten. Ved 45 av Statoil Fuel & Retails bensinstasjoner landet rundt storaksjonerer NAF med sin årlige påskeaksjon for å gi tips og råd om trafikksikkerhet. Målet er å sette sikkerheten i høysetet på to av årets største utfartsdager, hvor det ofte skjer mange ulykker.

 

– Hensikten med aksjonen er å gjøre bilistene mer oppmerksomme i påsketrafikken, samtidig ønsker vi å gi de som er innom Statoil stasjonene en god start på påsken, sier Frank Roger Brakstad, ansvarlig for NAF-samarbeidet i Statoil Fuel & Retail Norge.

 

Mange overraskelser

Interessen for påskeaksjonen har vært stigende for hvert år, og bilister som er innom stasjonene vil i tillegg til tips og råd, få noen hyggelige overraskelser. Påskeaksjonen er i år til stede ved 45 utvalgte Statoil stasjoner fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord, noe som gjør den til den største av sitt slag noen sinne.

 

– Vi vil blant annet tilby bilister gratis påfyll av spylervæske, og vi kommer også til å dele ut refleksvester til barn. Det vil også være noen andre overraskelser på lur som er med å holde bilistene glade og fornøyde i påsketrafikken, forteller Brakstad.

 

Frivillig aksjon

Det er fjerde året på rad at Statoil Fuel & Retail og NAF samarbeider om påskeaksjonen, og representanter fra NAFs lokalavdelinger vil assistere de som måtte trenge det.

 

– Det er våre lokalavdelinger som står for aksjonen, og den gjennomføres av frivillige ildsjeler. Vi gir tips til bilister om sikring av last og hvilke forhåndsregler man bør ta i forhold til vedlikehold av bil, så man slipper problemer i påsketrafikken, forteller Hans-Arne Thorsdal, produktsjef i NAF.

(Pressenytt)

Kontaktperson:
Statoil Fuel & Retail Norge, kommunikasjonsrådgiver Julie Hæhre, mobil 419 01 011

 

Statoilstasjoner som deltar i påskeaksjonen 2013:

Statoil Sandvika

Statoil Olav V’s gate

Statoil Menkerud

Statoil Fagernes i Narvik

Statoil Åndalsnes

Statoil Tynset

Statoil Nybyen i Sandefjord

Statoil i Nordkjosbotn

Statoil i Slagenveien

Statoil Moan

Statoil Østsiden

Statoil Kallerud

Statoil Gol

Statoil Gulsvik

Statoil Mosseporten

Statoil Alvim

Statoil Rakkestad

Statoil Klett E6

Statoil Selbu

Statoil Vangsvegen, Hamar

Statoil Egersund

Statoil Vikeså (Bjerkheim)

Statoil Ølensvåg

Statoil Livold

Statoil Bolsønes

Statoil Namsos

Statoil Overhalla

Statoil Otta

Statoil Dombås

Statoil Bjerke

Statoil Lilleaker

Statoil Sannan

Statoil E6 Dal

Statoil Minnesund

Statoil Ørje

Statoil Moa

Statoil Lavik

Statoil Hareid

Statoil Service Vadsø

Statoil Ørsta

Statoil Volda

Statoil Jølsterholmen

Statoil Førde

Statoil Bagn

Statoil Fjellhamar

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak statoil påskeaksjon2.jpg 14,34 kB (5616x3744)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 21.03.2013 06:25
Teknisk løsning ZEVS AS