presseticker

Skip to main content

Telemark-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 10:15 - av  Henning Poulsen

En ansatt ved Circle K Heddal fotografert under Rosa Sløyfe-aksjonen i 2016.

Circle K Heddal - pyntet i forbindelse med fjorårets aksjon.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Telemark samlet inn om lag 300 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor var det Circle K Telemarksporten som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Telemark. Året før gikk Circle K Skjelsvik til topps. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Telemark – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Telemark og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Telemarksporten samlet inn 38 480 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Telemark.

 

– Vi er veldig glade over å kunne stille opp for en så viktig aksjon. En stor takk går til alle våre kunder for å støtte Rosa Sløyfe-saken, sier stasjonsdriver Truls Øygarden etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Telemark

 

2017:

1. Circle K Telemarksporten

2. Circle K Bamble

3. Circle K Porsgrunn

4. Circle K Skjelsvik

5. Circle K Jorkjend

 

2016:

1. Circle K Skjelsvik

2. Circle K Bratsberg

3. Circle K Kalstad

4. Circle K Jorkjend

5. Circle K Telemarksporten

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 10:15
Teknisk løsning ZEVS AS