presseticker

Skip to main content

Thomas på Circle K Kallerud ble årets franchisetaker

  Publisert: 27.06.2017 07:00 - av  Henning Poulsen

Thomas Hovda fra Circle K Kallerud mottok i dag prisen som årets franchisetaker i Circle K av Thomas Støkken i Circle K. Foto: Killian Munch/Circle K

Thomas Hovda fra Circle K Kallerud i Oppland er kårets til årets stasjonsdriver og franchisetaker i Circle K.

Det skjedde foran 500 stasjonsdrivere på Circle Ks forhandlerkongress i Spania. Hovda får prisen for å ha skapt sterke resultater på sin stasjon, han leder en av landets største Circle K-stasjoner på mat.

 

– Thomas selger 83 ferske sandwicher og 80 hamburgere hver dag. Mat utgjør 45 prosent av butikkomsetningen, vekst på mat var i fjor på sju prosent og han leverte et overskudd på 1,8 millioner kroner på Circle K Kallerud. Stasjonen får veldige gode tilbakemeldinger fra kundene, og er kjent langt utenfor Opplands grenser for ekstra god service. Circle K Kallerud er en ren og pen stasjon med et svært godt varetrykk, sa norgessjef Thomas Støkken da han utropte 3. generasjon Hovda til årets franchisetaker i Circle K.

 

Thomas Hovda har jobbet omkring 20 år på bensinstasjon, og vært franchisetaker i snart fem fem år.

 

Stasjonsdriveren på Kallerud beskrives av sine kolleger som en strukturert kar, med god kontroll og gode rutiner på stasjonen, han går alltid foran som et godt eksempel for sine medarbeidere. Han legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø, og flere av de ansatte på stasjonen har jobbet der siden oppstarten for om lag 15 år siden.

 

Circle K Kallerud har vokst kontinuerlig siden oppstarten, og er blant topp 10 av Circle K-stasjonene i Norge.

 

Bildetekst:

Thomas Hovda fra Circle K Kallerud mottok i dag prisen som årets franchisetaker i Circle K av Thomas Støkken i Circle K. Foto: Killian Munch/Circle K

 

Kontaktpersoner:

* Circle K, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 917 38053, e-post knusen@circlekeurope.com

* Circle K Kallerud, Morten Hovda, mobil 413 83815

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 27.06.2017 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS