presseticker

Skip to main content

Trønderstasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 10:23 - av  Henning Poulsen
De to siste årene har Circle K-stasjonene i den nordligste delen av Trøndelag samlet inn om lag 125 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor var det Circle K Stjørdal som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i de nordligste delene av Trøndelag. Året før gikk Circle K Sannan til topps. Kampen om å komme på fylkestoppen kommer til å bli ekstra tøff nå som to trønderfylker er blitt til ett – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Trøndelag og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Blant stasjonene i det som tidligere het Sør-Trøndelag samlet Circle K Tunga inn 34 430 i fjor, noe som ga dem førsteplassen i ex-fylket.

 

Circle K Stjørdal samlet inn 15 775 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i det forhenværende Nord-Trøndelag.

 

– Vi er jo veldig spontane, vi trøndere, bare vi får tenkt oss om. Vi ble slått på målstreken av Circle K Sannan i 2016, og allerede da bestemte vi oss for at dét ikke skulle skje igjen, sa stasjonsdriver Kolbjørn Sandstad Olsen etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i tidligere Nord-Trøndelag

 

2017:

1. Circle K Stjørdal

2. Circle K Høylandet

3. Circle K Sannan

4. Circle K Moan

5. Circle K Namsos

 

2016:

1. Circle K Sannan

2. Circle K Stjørdal

3. Circle K Namsos

4. Circle K Moan

5. Circle K Rørvik

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 10:23
Teknisk løsning ZEVS AS