presseticker

Skip to main content

Trønderstasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 10:25 - av  Henning Poulsen
De to siste årene har Circle K-stasjonene i den sørlige delen av Trøndelag samlet inn mer enn 450 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor som i forfjor var det Circle K Tunga som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i de sørligste delene av Trøndelag. Kampen om å komme på fylkestoppen kommer til å bli ekstra tøff nå som to trønderfylker er blitt til ett – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Trøndelag og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Blant stasjonene i det som tidligere het Nord-Trøndelag samlet Circle K Stjørdal inn 15 775 kroner i fjor, noe som ga dem førsteplassen i ex-fylket.

 

Circle K Tunga i Trondheim samlet inn 34 430 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i det forhenværende Sør-Trøndelag.

 

– Vi ønsker å takke alle kundene som har vært med og gitt støtte til Rosa Sløyfe gjennom donasjoner og kjøp av bilvask. Alle de ansatte har vært veldig engasjert om innsamlingen. Vi er godt fornøyd med gjennomføringen av årets aksjon, sa stasjonsdriver Emil Skjelstad etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i tidligere Sør-Trøndelag

 

2017:

1. Circle K Tunga

2. Circle K Nardo

3. Circle K Byåsen

4. Circle K Rosten

5. Circle K E6-Klett

 

2016:

1. Circle K Tunga

2. Circle K Byåsen

3. Circle K Rosten

4. Circle K E6-Klett

5. Circle K Nidarvoll

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 10:25
Teknisk løsning ZEVS AS