presseticker

Skip to main content

Troms vasket inn over 100 000 til kreftsaken

  Publisert: 08.11.2017 07:16 - av  Henning Poulsen

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

I hele oktober har Circle K-stasjonene i Troms solgt bilvask, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Til sammen har fylkets stasjonskunder donert 109 140 kroner til kreftsaken.

– Jeg er kjempestolt. Kundene våre har vist en fantastisk givervilje, og våre forhandlere og stasjonsmedarbeidere har stått på for å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

 

Totalt har kjeden samlet inn mer enn 18 millioner kroner til Rosa Sløyfe-saken over en seksårsperiode.

 

Tromsø på topp

Circle K Breivika i Tromsø samlet inn 32 980 kroner i år, og ble dermed fylkets største bidragsyter til Rosa Sløyfe. Deretter fulgte nabostasjonen, Circle K Fr. Nansens Plass, med 21 605 kroner, Circle K Buktamo på Moen med 11 580 kroner og Circle K Finnsnes med 9805 kroner. På femteplass havnet Circle K Nordkjosbotn, som samlet inn 7445 kroner.

 

På stasjonen i Terminalgata er man ekstra stolte over å ha samlet inn mest i fylket.

 

– Rosa Sløyfe er en kampanje som betyr veldig mye for oss. Kundene har vært gavmilde, og det har vært stort engasjement på stasjonen i hele oktober, sier Benny Idar Mikkelsen, stasjonsdriver for Circle K Breivika.

 

Han forteller at det er bilvask som har dratt inn mest kroner til aksjonen, etterfulgt av kaffe, reflekser og andre kampanjevarer.

 

Er blant de som gir mest

I flere år har Circle K-kundene vært blant landets største bidragsytere til Rosa Sløyfe. De 4,3 millioner kronene som er samlet inn i år går til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.

 

Kundene har støttet årets aksjon ved å kjøpe bilvask, kaffe i rosa kopp, veganmuffins, refleks og rosa spylervæske.

 

– Engasjementet har vært rekordhøyt i år. Kampen mot brystkreft er noe som engasjerer oss veldig. De fleste kjenner noen som har hatt brystkreft, og vi opplever at både stasjonsdriverne, de ansatte og kundene ønsker Rosa Sløyfe-aksjonen velkommen hvert år, sier Sundby.

 

Innlandsstasjon i særklasse

I år var det Circle K Strandtorget på Lillehammer som samlet inn det høyeste enkeltbeløpet gjennom kampanjeperioden; nesten 100 000 kroner. På plassene bak følger Circle K Lura, Circle K Elverum, Circle K Dombås og Circle K Åmot, som alle samlet inn over 50 000 kroner hver.

 

Akershus er det fylket der Circle K-kundene har donert mest til Rosa Sløyfe-aksjonen i år, etterfulgt av Buskerud, Rogaland, Oppland og Hedmark.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

Disse stasjonene samlet inn mest i Troms:

1. Circle K Breivika

2. Circle K Fr. Nansens Plass

3. Circle K Buktamo

4. Circle K Finnsnes

5. Circle K Nordkjosbotn

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Breivika, stasjonsdriver Benny Idar Mikkelsen, mobil 97 76 69 39

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 08.11.2017 07:16
Teknisk løsning ZEVS AS