presseticker

Skip to main content

Vest-Agder vasket inn over 75 000 til kreftsaken

  Publisert: 08.11.2017 07:17 - av  Henning Poulsen

Ansatte med rosa sykkel på Circle K Sævelandsvik.

Bakverk ved Circle K Elvegaten.

Circle K Sævelandsvik - montasje.

I hele oktober har Circle K-stasjonene i Vest-Agder solgt bilvask, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Til sammen har fylkets stasjonskunder donert 75 225 kroner til kreftsaken.

– Jeg er kjempestolt. Kundene våre har vist en fantastisk givervilje, og våre forhandlere og stasjonsmedarbeidere har stått på for å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

 

Totalt har kjeden samlet inn mer enn 18 millioner kroner til Rosa Sløyfe-saken over en seksårsperiode.

 

Flekkefjord, Sira og Kvinesdal på topp

Circle K Flekkefjord samlet inn 24 175 kroner i år, og ble dermed fylkets største bidragsyter til Rosa Sløyfe. Deretter fulgte Circle K Sira med 18 365 kroner, Circle K Kvinesdal med 7410 kroner og Circle K Vestervegen Syd med 5865 kroner. På femteplass havnet Circle K Vestervegen Nord, som samlet inn 5705 kroner.

 

I Flekkefjord er man ekstra stolte over å ha samlet inn mest i fylket.

 

– Dette er utrolig gøy! Vi hadde en flott aksjon der mottoet var å spørre alle. Det er greit å mase litt når det går til en såpass god sak. Nå er de ansatte allerede i gang med å planlegge neste års aksjon, sier Mattias Høiland, stasjonsdriver på Circle K Flekkefjord.

 

Før aksjonen hadde han lovet sine medarbeidere å gå fra Flekkefjord til Vigeland dersom de klarte å drive inn mer enn 30 000 kroner.

 

Er blant de som gir mest

I flere år har Circle K-kundene vært blant landets største bidragsytere til Rosa Sløyfe. De 4,3 millioner kronene som er samlet inn i år går til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.

 

Kundene har støttet årets aksjon ved å kjøpe bilvask, kaffe i rosa kopp, veganmuffins, refleks og rosa spylervæske.

 

– Engasjementet har vært rekordhøyt i år. Kampen mot brystkreft er noe som engasjerer oss veldig. De fleste kjenner noen som har hatt brystkreft, og vi opplever at både stasjonsdriverne, de ansatte og kundene ønsker Rosa Sløyfe-aksjonen velkommen hvert år, sier Sundby.

 

Innlandsstasjon i særklasse

I år var det Circle K Strandtorget på Lillehammer som samlet inn det høyeste enkeltbeløpet gjennom kampanjeperioden; nesten 100 000 kroner. På plassene bak følger Circle K Lura, Circle K Elverum, Circle K Dombås og Circle K Åmot, som alle samlet inn over 50 000 kroner hver.

 

Akershus er det fylket der Circle K-kundene har donert mest til Rosa Sløyfe-aksjonen i år, etterfulgt av Buskerud, Rogaland, Oppland og Hedmark.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

Disse stasjonene samlet inn mest i Vest-Agder:

1. Circle K Flekkefjord

2. Circle K Sira

3. Circle K Kvinesdal

4. Circle K Vestervegen Syd

5. Circle K Vestervegen Nord

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Flekkefjord, stasjonsdriver Mattias Høiland, mobil 40 54 60 24

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 08.11.2017 07:17
Teknisk løsning ZEVS AS