presseticker

Skip to main content

Vestfold-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 10:31 - av  Henning Poulsen

En ansatt ved Circle K Ringdalskogen avbildet i forbindelse med Rosa Sløyfe 2017.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Vestfold samlet inn om lag 375 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor var det Circle K Revetal som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Vestfold. Året før gikk Circle K Slagenveien til topps. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Vestfold – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Vestfold og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Revetal samlet inn 46 200 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Vestfold.

 

– Vi er veldig stolte på vegne av oss selv og kundene våre. Engasjementet har vært høyt hele veien. Vi spurte alle om donasjon, og givergleden var stor blant våre fantastiske kunder, sa stasjonsdriver Lene Kjønnerød etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Vestfold

 

2017:

1. Circle K Revetal

2. Circle K Grelland E-18

3. Circle K E-18 Ringdalskogen

4. Circle K Sem

5. Circle K Nykirke

 

2016:

1. Circle K Slagenveien

2. Circle K Stokke

3. Circle K Revetal

4. Circle K Torstrand

5. Circle K Haukerød

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 10:31
Teknisk løsning ZEVS AS