presseticker

Skip to main content

Vant storavtale med Forsvaret

  Publisert: 22.11.2010 08:00 - av  Henning Poulsen

SIKKER IT: Steria og Trygve Solem skal videreutvikle de sikre IKT-plattformene til Forsvaret, her representert ved FLO/IKT-sjef Elisabeth Natvig. Foto: Johnny Syversen

 

 

 

Oslo: IT-konsulentselskapet Steria vunnet en rammeavtale med Forsvaret til en anslått verdi på 400 millioner kroner.

– Dette er en svært viktig avtale for Steria, og gjør at vi får videreført vårt strategiske samarbeid med Forsvaret. Det ligger mye prestisje i å vinne en såpass krevende leveranse med en sentral samfunnsaktør som Forsvaret, sier Trygve Solem, direktør for forretningsutvikling i Steria.

 

Rammeavtalen gjelder utviklingstjenester for å videreutvikle Forsvarets sikre IKT-plattformer. Dette skal sikre mest mulig kosteffektive løsninger som tilfredsstiller Forsvarets krav til tilgjengelighet, funksjonalitet og sikkerhet.

 

Avtalen løper over to år, med opsjon på forlengelse på inntil to år, og omfatter videreutvikling av Forsvarets sikre IKT-plattformer. Steria skal bidra til at Forsvaret har sikre kjøremiljøer på alle graderingsnivåer, fra operativsystemer og sikkerhetsfunksjonalitet til ordinære kontorstøtteapplikasjoner.

 

– I tillegg skal vi levere utviklingstjenester innen IP- og Ethernet-baserte nettverk og plattformnære kjernetjenester, som søk, tale, portaltjenester og opplæringstjenester, legger Solem til.

 

Steria vant rammeavtalen i konkurranse med flere av landets største it-konsulentselskaper. Pris og kvalitet ble vektet likt i Forsvarets evaluering av anbudene.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

* Steria, kundeansvarlig Ragnhild Hauge, mobil 91 16 50 16

 

 

 

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller 19 000 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DnB NOR, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

 

 

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak TrygveSolem ElisabethNatvig.jpg 21,82 kB (3678x4974)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 22.11.2010 08:00
Teknisk løsning ZEVS AS