presseticker

Skip to main content

Eidsvolling ny økonomidirektør i Steria

  Publisert: 27.09.2010 07:00 - av  Henning Poulsen

KJENNER BRANSJEN: Eidsvollingen Ronny Jevard har bakgrunn fra blant andre HP og Microsoft. Foto: Steria

 

Oslo: Ronny Jevard (35) fra Eidsvoll er ansatt som økonomidirektør i it-konsulentselskapet Steria.

Jevard er oppvokst på Eidsvoll, og bor i dag i Bærum. Han kommer til Steria fra Microsoft, der han har hatt ansvar for økonomi i konsument- og nettdelen av konsernet. Før dette jobbet han seks år i Hewlett-Packard, både internasjonalt og som leder for regnskapsavdelingen i Norge.

 

– Steria er et selskap jeg har hatt kjennskap til lenge, både som en konkurrent og en partner i HP. Her jobbes det veldig riktig, og derfor vinner Steria store kontrakter og er i posisjon til å satse i en tid der mange må bremse, sier han.

 

Rustet for vekst

I tillegg til å få ansvar for økonomiavdelingen med 18 medarbeidere, skal Jevard også sitte i Sterias ledergruppe. En viktig oppgave blir å sørge for at selskapet er godt rustet for videre fremgang.

 

Foruten HP og Microsoft har Jevard jobbet som økonomiansvarlig i Radisson SAS. Han har sin utdanning fra Handelshøyskolen i København.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, økonomidirektør Ronny Jevard, mobil 970 57 638

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller 19 000 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DnB NOR, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak ronny-jevard-300dpi web.jpg 3,50 kB (198x300)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 27.09.2010 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS