presseticker

Skip to main content

Ny pensjonsavtale til Steria

  Publisert: 17.02.2009 07:00 - av  Henning Poulsen

Steria, her ved Nils-Petter Kristiansen, skal forvalte og videreutvikle fagapplikasjoner for Statens Pensjonskasse og Cathrine Devold. Foto: Johnny Syversen/josy.no

Oslo: It-konsulentselskapet Steria har vunnet en kontrakt om applikasjonsforvaltning hos Statens Pensjonskasse. Avtalen har en verdi på omkring 50 millioner kroner.

Steria skal forvalte og videreutvikle flere av Statens Pensjonskasses fagapplikasjoner og interaktive løsninger over fire år.

 

– Vi skal i tett samarbeid med Statens Pensjonskasse etablere en velfungerende forvaltningsorganisasjon. 10 av våre medarbeidere skal jobbe på prosjektet, med en overvekt av seniorkonsulenter. Forvaltningen vil foregå i Oslo samt fra Sterias avdeling i Sundsvall i Sverige, sier Nils-Petter Kristiansen, ADAM-manager og direktør for Offshore i Steria.

 

Frigjør ressurser

Dette er den andre kontrakten Statens Pensjonskasse signerer med Steria i løpet av kort tid. 19. januar i år ble Steria og Accenture offentliggjort som utviklingspartnere i arbeidet med å tilpasse systemporteføljen til Statens Pensjonskasse i forbindelse med pensjonsreformen (PERFORM). Denne kontrakten har en estimert verdi på rundt 150 millioner kroner for hvert av de to it-selskapene.

 

– Vi står overfor store utviklingsoppgaver i forbindelse med pensjonsreformen. Med et forvaltningsapparat som tas hånd om av en erfaren og solid aktør kan våre ansatte konsentrere seg om PERFORM-prosjektet og utviklingen av fremtidens pensjonssystem, sier Cathrine Devold, direktør for it-området i Statens Pensjonskasse.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, ADAM-manager og Offshore Director, Nils-Petter Kristiansen, mobil 952 39 856

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er blant de 10 største it-konsulentselskapene i Europa, med 20 000 medarbeidere i 16 land, inkludert 385 medarbeidere i Norge. Hovedtjenester er rådgivning, systemintegrasjon, forvaltning og drift. For mer informasjon: www.steria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak kristiansen og devold.jpg 1,93 MB (2957x4464)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 17.02.2009 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS