presseticker

Skip to main content

Ny rammeavtale til Steria

  Publisert: 19.02.2009 07:00 - av  Henning Poulsen

– Sterias kompetanse rundt smidig systemutvikling gir selskapet mange fortrinn, forteller TITTEL Ann-Kristin Skarbøvig i Steria. Foto: Henning Poulsen/Pressenytt

Oslo: Statens vegvesen Vegdirektoratet har valgt Steria til å levere it-konsulenttjenester de neste fire årene.

Rammeavtalen har en antatt verdi på mellom 150 og 200 millioner kroner i året, og løper over fire år. Totalt har rundt et dusin it-selskaper kommet med på avtalen.

 

– Vi er inne på alle områdene i rammeavtalen. Kunden vektla vår evne til å være totalleverandør, og at vi har høy kompetanse og lang erfaring på alle områder, sier Ann-Kristin Skarbøvig i Steria Norge. Rammeavtalen dekker Statens vegvesens behov for it-konsulenttjenester, alt fra enkel bistand til komplisert systemutvikling.

 

Smidig trend

Skarbøvig forteller at Sterias kompetanse rundt smidig systemutvikling gir selskapet et fortrinn i mange anbudsrunder. – Vi ser en trend der stadig flere kunder vil ha smidig gjennomføring - med delleveranser og mulighet til å endre kravene underveis - fremfor de mer tradisjonelle, store prosjektene, sier Skarbøvig.

 

Også Acondo, Kyber, ErgoGroup, Geomatikk, IBM, moreCom, Netlight Consulting, Norconsult, Teleplan, Veiinformatikk og ViaNova fikk rammeavtale med Statens vegvesen Vegdirektoratet.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, Ann-Kristin Skarbøvig, mobil 928 26 180

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er blant de 10 største it-konsulentselskapene i Europa, med 20 000 medarbeidere i 16 land, inkludert 385 medarbeidere i Norge. Hovedtjenester er rådgivning, systemintegrasjon og drift. For mer informasjon: www.steria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak ann kristin skarbøvig6.jpg 29,33 kB (2336x3504)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 19.02.2009 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS