presseticker

Skip to main content

Solem blir skandinavisk salgsdirektør i Steria

  Publisert: 29.09.2011 07:30 - av  Henning Poulsen

SKANDINAVISK ANSVAR: Trygve Solem blir salgsdirektør for Steria i Skandinavia. Foto: John Hughes/Edit

Oslo: Trygve Solem har fått stillingen som salgsdirektør for Steria i hele Skandinavia.

– Jeg får ansvaret for at vi holder salgstrykket oppe og at vi styrker kunderelasjonene i Norge, Sverige og Danmark, sier Solem. Han har jobbet i Steria i 11 år, og har inntil nylig vært direktør for forretningsutvikling.

 

Solem startet i den nyopprettede stillingen 1. september, samtidig som han også gikk inn i Sterias skandinaviske ledergruppe. Han forklarer at i privat sektor er det særlig stor pågang fra kunder som har aktivitet i hele Skandinavia.

 

Må tenke skandinavisk

– Derfor må vi tenke skandinavisk – ikke bare lokalt – slik at vi også i fremtiden vil være i stand til å vinne de viktige kontraktene og vokse videre. Vi må i enda sterkere grad utnytte den samlede kompetansen i de tre landene, sier han.

 

Steria Norge står for omkring 70 prosent av omsetningen i Skandinavia. Solem forteller at utviklingen er god i Danmark, mens et prioritert område blir å øke veksten i Sverige.

 

Internasjonalt ansvar

Solem skal også lede Sterias internasjonale biometrisatsing – en satsing som er forankret i kompetanse som sitter i Norge. Han får også ansvaret for en rekke internasjonale tjenesteområder i Skandinavia, blant annet bank og finans, helse og telekom.

 

Tidligere har Trygve Solem vært både salgsdirektør og direktør for offentlig sektor i Steria, før han i 2005 ble direktør for teknologidivisjonen. Han har nesten 20 års erfaring med salgsledelse og ledelse i it-bransjen.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, salgsdirektør Skandinavia, Trygve Solem, mobil 917 27 000

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, mobil 416 33 084

 

Bildetekst:

SKANDINAVISK ANSVAR: Trygve Solem blir salgsdirektør for Steria i Skandinavia. Foto: John Hughes/Edit

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 19 800 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DnB NOR, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.09.2011 07:30
Teknisk løsning ZEVS AS