presseticker

Skip to main content

Sopra Steria Norge er utropt til årets tjenesteleverandør

  Publisert: 29.06.2021 07:00 - av  Henning Poulsen

EUROPEISK PRIS. Sopra Steria Norge og administrerende direktør Kjell Rusti (t.v.) får prisen Northern Western Europe Service Provider of the Year 2021 av HPE, her ved norgessjef Thomas L. Kraft. Foto: Sopra Steria

Hewlett Packard Enterprise (HPE) utroper Sopra Steria Norge til årets tjenesteleverandør i Nordvest-Europa.

Denne måneden deler Hewlett Packard Enterprise ut priser til sine partnere over hele verden. Sopra Steria mottok prisen Northern Western Europe Service Provider of the Year 2021.

 

Konsulentselskapet fikk prisen i sterk konkurranse med andre selskaper i regionen, ifølge Norgessjef Thomas L. Kraft i HPE.

 

– Sopra Steria har levert sterk vekst innenfor våre løsninger, og vi har hatt flere viktige kundesuksesser sammen i året som gikk. Vi har et sterkt og tett partnerskap der vi sammen tilbyr verdiøkende tjenester og riktig teknologi til våre felles kunder, sier Kraft.

 

Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria, forteller at selv om prisen er europeisk, er den gitt spesifikt til Sopra Steria i Norge.

 

– Vi er glade for det nære og konstruktive samarbeidet vi har med Hewlett Packard Enterprise i Norge. Dette er en svært hyggelig anerkjennelse å få, og vi ser fram til å jobbe sammen med HPE for å få våre felles kunder til å lykkes også i fremtiden, sier han.

 

HPE-prisene fremhever partnere som leverer positive resultater, utvikler innovative løsninger og lykkes med å levere digital transformasjon til kundene.

 

 

Bildetekst:

EUROPEISK PRIS. Sopra Steria Norge og administrerende direktør Kjell Rusti (t.v.) får prisen Northern Western Europe Service Provider of the Year 2021 av HPE, her ved norgessjef Thomas L. Kraft. Foto: Sopra Steria

 

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fire årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

 

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

 

Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020. I Norge sørget 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

 

“The world is how we shape it.”

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.06.2021 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS