presseticker

Skip to main content

Steria hanket inn kjempekontrakt

  Publisert: 06.10.2009 07:00 - av  Henrik Arneberg
Oslo: It-konsulentselskapet Steria har inngått en kontrakt med den franske mobiloperatøren Société Française du Radiotéléphone (SFR) til en verdi av 850 millioner kroner.

– Steria skal utvikle og vedlikeholde hele SFRs mobile it-system, opplyser Anders Lindgren, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Steria.

 

Société Française du Radiotéléphone har siden 2008 gjennomført store forandringer på sitt mobile it-system, og i tiden fremover ønsker telegiganten et nært samarbeid med Steria for å omforme og effektivisere systemet.

 

Optimaliserer kostnadene

Lindgren forteller at kontraktens varighet foreløpig er satt til fire år.

 

– I løpet av denne perioden skal Steria i tillegg til å utvikle og vedlikeholde it- systemet hjelpe SFR med å forbedre den operasjonelle ytelsen samtidig som kostnadene optimaliseres, forklarer han.

 

Steria skal ha overordnet styring i forbindelse med operatørens it-produksjon.

– Dette dekker alt fra kontorapplikasjoner, CRM-verktøy, markedsføring, fakturering, administrative og finansielle applikasjoner, SAP og nettverksapplikasjoner, sier Lindgren.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er blant de 10 største it-konsulentselskapene i Europa, med 19 000 medarbeidere i 16 land, inkludert 420 medarbeidere i Norge. Hovedtjenester er rådgivning, systemintegrasjon og drift. For mer informasjon: www.steria.no


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.10.2009 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS