presseticker

Skip to main content

Steria satser på VMware

  Publisert: 15.12.2010 06:45 - av  Henning Poulsen

Med VMware vSphere 4.1 styrker Steria både egen infrastruktur samt sitt tjenestetilbud innen Cloud Computing. F.v. Arne Magnussen fra VMware og Sterias Atle Rønningen. Foto: Johnny Syversen / josy.no

Oslo: It-konsulentselskapet Steria styrker sin nettskysatsing med teknologi fra VMware.

– Steria er involvert i noen av de største virtualiseringsprosjektene i Norge. Vi hjelper kundene med å bygge private nettskyer, og har satset på markedslederen VMware helt fra starten. I våre egne datasentre er over 80 prosent av serverene nå virtualiserte, forteller avdelingsleder Atle Rønningen i Steria Norge.

 

Han forteller at VMware er en hjørnestein i Sterias ”On Command Infrastructure”-løsning, som gir kundene mulighet til å betale for datakraft etter behov. Med den nye virtualiseringsplattformen VMware vSphere 4.1 styrker Steria både egen infrastruktur samt sitt tjenestetilbud innen Cloud Computing.

 

Vant kompetansepris

Steria vant nylig prisen ”Årets kompetansepartner 2010” under VMware Partner Awards i Oslo. Arne Magnussen, som er partneransvarlig hos VMware i Norge, forteller at Sterias gjennomføringskapasitet og leveranseevne på det norske markedet gjør selskapet til en attraktiv partner for VMware.

 

– Steria har et stort antall VMware-sertifiserte konsulenter og et av Norges fremste kompetansemiljøer innenfor virtualiseringsteknologi. De siste årene har de også hevdet seg i det nordiske toppsjiktet, sier Magnussen.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, avdelingsleder Atle Rønningen, mobil 976 13 183

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller 19 000 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DnB NOR, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak IMG_0727.jpg 9,31 MB (5616x3744)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 15.12.2010 06:45
Teknisk løsning ZEVS AS