presseticker

Skip to main content

Sterias Olaf Thommessen på klimatoppmøte

  Publisert: 02.12.2011 08:11 - av  Henning Poulsen

BÆREKRAFTIG OBSERVATØR: Olaf Thommessen, leder for Sterias konsulentorganisasjon for bærekraftig rådgivning, er observatør på klimakonferansen i Durban, Sør-Afrika. Foto: Johnny Syversen

 

 

Oslo: Olaf Thommessen, leder for bærekraftig rådgivning i Steria, skal delta på miljøtoppmøtet i Durban denne helgen.

– Jeg gleder meg til å få førstehåndserfaring med hvilken vei utviklingen går. Bare gjennom dyptgående innsikt kan næringslivet utvikle løsninger som møter verdens klimautfordringer, sier han.

 

Thommessen, som også er fransk statsborger, deltar i den franske delegasjonen i Sør-Afrika som observatør på vegne av Steria-konsernet, etter invitasjon fra Frankrikes regjering. – Det er gøy at Sterias arbeid med bærekraftighet blir lagt merke til på denne måten. Dette er en viktig anerkjennelse, sier han fornøyd.

 

– Må få med næringslivet

I høst fikk den tidligere rådgiveren og Venstre-politikeren jobben med å bygge opp en skandinavisk konsulentorganisasjon for bærekraftig rådgivning i Steria. Thommessen sitter også i Sterias globale styringsgruppe for bærekraftighet.

 

– Fra et samfunnsperspektiv er det helt avgjørende at næringslivet engasjerer seg i bærekraftig utvikling, slik at morgendagens tjenester og produkter blir bærekraftige – og bærekraftighet blir lønnsomt, understreker han.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, leder for sustainability consulting Olaf Thommessen, mobil 975 48 585

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, mobil 416 33 084

 

Bildetekst:

BÆREKRAFTIG OBSERVATØR: Olaf Thommessen, leder for Sterias konsulentorganisasjon for bærekraftig rådgivning, er observatør på klimakonferansen i Durban, Sør-Afrika. Foto: Johnny Syversen

 

 

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 19 800 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DnB Bank, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

 

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak IMG_7974.jpg 33,37 kB (5298x3546)
Bilde - vedlegg til sak IMG_7801.jpg 33,99 kB (3744x5616)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 02.12.2011 08:11
Teknisk løsning ZEVS AS