presseticker

Skip to main content

Vår Energi velger Sopra Steria

  Publisert: 03.02.2023 11:01 -

NY AVTALE: Sopra Sterias kontrakteier, Rolf Erik Svarstad (til venstre), sammen med Vår Energis kontrakteier Stein Tyldum. Bak: IT Service Delivery-leder Kjell Skaare-Fatland og TDS & Support Manager Jan Bjarne Tengesdal. Begge er tilknyttet Vår Energi og har vært tett involvert i anbudsprosessen.

Sopra Steria skal utvikle og drifte IT-infrastruktur for Vår Energi, den tredje største produsenten av olje og gass på norsk sokkel. – Ekstremt spennende, sier Rolf Erik Svarstad i Sopra Steria.

– Dette er selvfølgelig stort og viktig, sier Svarstad, som er direktør for energisektoren i Sopra Steria. – Vi blir med dette en innovativ og strategisk teknologipartner for Vår Energi.

 

Leveransene vil omfatte alt fra brukerstøtte, innovativ ITIL-basert drift av IT-infrastruktur og prosjekttjenester. Avtalen ble signert rett før jul og gjelder for minst fem år fremover.

 

Rolf Erik Svarstad er overbevist om kompetanse var avgjørende for at valget falt på Sopra Steria.

 

– Vi har det største fagmiljøet med de beste fagfolkene på feltet. I tillegg har vi lang erfaring i å modernisere IT-infrastruktur i ulike virksomheter, sier Svarstad.

 

Han ser fram til å være med Vår Energi på veien videre.

 

– Selskapet blir en av våre mest spennende og prioriterte partnere. I tillegg bidrar avtalen til ambisjonen vår om å vokse videre i Stavanger.

Sopra Sterias regionskontor i Stavanger har i dag 280 medarbeidere.

 

 

Bildetekst:

NY AVTALE: Sopra Sterias kontrakteier, Rolf Erik Svarstad (til venstre), sammen med Vår Energis kontrakteier Stein Tyldum. Bak: IT Service Delivery-leder Kjell Skaare-Fatland og TDS & Support Manager Jan Bjarne Tengesdal. Begge er tilknyttet Vår Energi og har vært tett involvert i anbudsprosessen.

 

Kontaktpersoner:

* Sopra Steria, sektordirektør – energi, Rolf Erik Svarstad, mobil 95 98 95 93, epost: rolf.svarstad@soprasteria.com

* Sopra Steria, seniorkommunikasjonsrådgiver Kjetil Grude Flekkøy, mobil 99 15 82 58
, epost: kjetil.flekkoy@soprasteria.com

FAKTABOKSER

Vår Energi

* Den tredje største olje- og gassprodusenten på norsk sokkel etter Equinor og Aker BP.

* Har 950 ansatte og 36 felt i produksjon langs hele norskekysten

 

Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Sopra Steria har 50 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021.

I Norge sørger 3000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021.

I Norge har Sopra Steria kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen, Kristiansand, Fredrikstad, Hamar og Tromsø.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak VarEnergi-Win-full.jpg 1,76 MB (2773x2051)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 03.02.2023 11:01
Teknisk løsning ZEVS AS