presseticker

Skip to main content

Hele sju av ti bileiere i Akershus har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Gjennom kommunikasjonsplattformen «Workplace by Facebook» skal ansatte i Asker, Hurum og Røyken jobbe sammen for å få til en best mulig kommunesammenslåing.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i Akershus mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Erlend Grimeland og Elias Olderbakk har skapt en løsning for å integrere gange i Ruters kollektivsystemer. I dag mottar de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer. Vinner de også kveldens hovedpris?
Kaffedrikker som kaffe latte, espresso og kaffe mocca står sterkt i hovedstadsområdet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Oslo: Vitenparken Campus Ås skal øke verdiskapingen i skjæringspunktet mellom det grønne og det digitale. DNV GL på Høvik ønsker å sikre bedre klinisk kunnskapsoverføring. Nå får de to Akershus-selskapene til sammen 1 010 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Sandvika, Fjellhamar, Fetsund, Minnesund og Dal for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Mokasser på Årnes har laget en fotskammel som nekter å skamme seg. Lørenskog-baserte Bertel O. Steen har skapt en innovativ leasingløsning for privatkunder. Nå får de to Akershus-selskapene utmerkelsen DOGA-merket.
Nå slippes et helt nytt butikkonsept med spennende menyer løs ved Circle K Årnes.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 60 000 Akershus-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K E6 Berger i Frogner samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Akershus. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Teknisk løsning ZEVS AS