presseticker

Skip to main content

DOGA-merket:
Mokasser på Årnes har laget en fotskammel som nekter å skamme seg. Lørenskog-baserte Bertel O. Steen har skapt en innovativ leasingløsning for privatkunder. Nå får de to Akershus-selskapene utmerkelsen DOGA-merket.
Erlend Grimeland og Elias Olderbakk har skapt en løsning for å integrere gange i Ruters kollektivsystemer. I dag mottar de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer. Vinner de også kveldens hovedpris?
Kaffedrikker som kaffe latte, espresso og kaffe mocca står sterkt i hovedstadsområdet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Oslo: Vitenparken Campus Ås skal øke verdiskapingen i skjæringspunktet mellom det grønne og det digitale. DNV GL på Høvik ønsker å sikre bedre klinisk kunnskapsoverføring. Nå får de to Akershus-selskapene til sammen 1 010 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. Dessverre har Oslo og Akershus landets lavest oppslutning omkring kildesortering av metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Akershus samlet inn mer enn 750 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Nå slippes et helt nytt butikkonsept med spennende menyer løs ved Circle K Årnes.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 60 000 Akershus-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K E6 Berger i Frogner samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Akershus. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Akershus kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Lørenskog. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Akershus ligger i snitt på 727 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne. Dette er det fjerde høyeste nivået på landsbasis.
Teknisk løsning ZEVS AS