presseticker

Skip to main content

Circle K-stasjonene i Østfold fikk inn 109 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Rakkestad samlet inn aller mest i distriktet.
Circle K-stasjonene i Akershus-området fikk inn 337 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Fjellhamar samlet inn aller mest i det tidligere fylket.
En sofa designet av Jonas Norheim fra Sarpsborg og den glemte lampen til Birger Dahl (1916-1998) fra Moss er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Buskerud-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 2 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Østfold inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Akershus inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Ved hjelp av brukerinnsikt og design skal MiA – Museene i Akershus nå ut til et mer mangfoldig publikum. Nå mottar de 500 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Teppeflisene til den kjente designeren Kristine Five Melvær fra Bekkestua er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Akershus-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 2,7 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Buskerud inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Parallelt med at DOGA og Nordic Edge offentliggjør de beste løsningene fra årets runde av Gnist, går de nå i gang med å lete etter nye kommuner som vil jobbe innovativt med steds- og næringsutvikling.
Teknisk løsning ZEVS AS