presseticker

Skip to main content

Oslo: Steinserien til Bærum-designeren Sverre Uhnger vant prisen Årets produkt på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag. Asker-gründer Morten Hippe kunne innkassere Klassikerprisen for relanseringen av et møbelikon.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi møbelgründer Morten Hippe fra Asker og designeren Sverre Uhnger fra Bærum.
Gjennom kommunikasjonsplattformen «Workplace by Facebook» skal ansatte i Asker, Hurum og Røyken jobbe sammen for å få til en best mulig kommunesammenslåing.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i Akershus mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Erlend Grimeland og Elias Olderbakk har skapt en løsning for å integrere gange i Ruters kollektivsystemer. I dag mottar de utmerkelsen DOGA-merket Nykommer. Vinner de også kveldens hovedpris?
Kaffedrikker som kaffe latte, espresso og kaffe mocca står sterkt i hovedstadsområdet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Hele sju av ti bileiere i Akershus har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Sandvika, Fjellhamar, Fetsund, Minnesund og Dal for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Mokasser på Årnes har laget en fotskammel som nekter å skamme seg. Lørenskog-baserte Bertel O. Steen har skapt en innovativ leasingløsning for privatkunder. Nå får de to Akershus-selskapene utmerkelsen DOGA-merket.
Nå slippes et helt nytt butikkonsept med spennende menyer løs ved Circle K Årnes.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 60 000 Akershus-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Teknisk løsning ZEVS AS