presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K Alta 391 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere Finnmark-stasjoner i kampen mot matsvinn.
Ramona Salo Myrseth har designet en kleskolleksjon som setter samisk kultur i en moderne og global kontekst. Nå får hun utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 6000 Finnmark-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Nord-Norge oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Finnmark. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.
Årslønnen til en leder i Finnmark ligger i snitt på 677 000 kroner. Dette er om lag fire prosent mer enn hva ledere i Nordland og Troms tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Mer enn 6 av 10 nordlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Det viser en ny undersøkelse.
Circle K Hesseng samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Finnmark. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Finnmark kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Hesseng. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Finnmark samlet inn nesten 200 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere i Nord-Norge bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Teknisk løsning ZEVS AS