presseticker

Skip to main content

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.
De aller fleste nordlendinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Ida Johansen fra Sortland har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal hun igjennom en krevende toårig lederutdanning.
Fotballdommer og motocrossutøver Kristian Kristiansen har aldri vunnet så mye som et skarve kakelotteri. Så vant han plutselig gratis førerkort.
De siste 10 dagene har Aktiv mot kreft-stafetten dundret gjennom Nord-Norge, fra Alta i nord til Mosjøen i sør. Alle forhåndsuttalte mål ble grundig knust.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Nordland fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i fylket.
Hele 97 prosent av landets kystfiskere er menn. To masterstudenter bodde fire uker blant Lofotens fiskere for å finne ut hvordan yrket kan bli mer likestilt og mangfoldig. Nå mottar prosjektet pris når DOGA nå kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Bodø, Rana, Vefsn og Vestvågøy plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Fremtidens Andøy trenger både nye boliger og bedre møteplasser. Et innovasjonsteam skal nå hjelpe kommunen med å finne nye løsninger.
Mellom 23. og 29. august skal folk i Svolvær, Narvik, Bodø, Mo i Rana, Korgen og Mosjøen løpe og sykle for kreftsaken. Målet er å tilbakelegge nesten 90 mil.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Heymat fra Mo i Rana er blant de nominerte.
Teknisk løsning ZEVS AS