presseticker

Skip to main content

De har utviklet en ny mattekolleksjon som hedrer kvinnelige designikoner. Nå er Heymat fra Mo i Rana på plass i New York sammen med landets fremste designbedrifter for å vise seg fram på gigantmessen ICFF.
De siste 15 årene har ni bedrifter i Nordland mottatt 4,1 millioner kroner i innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.
De har økt eksporten og doblet salget til USA. Nå er Heymat nominert til Norsk Industri Designindustriens høythengende eksportpris.
I gamle dager traff du omtrent bare menn på Nordlands bensinstasjoner. I dag er nesten 1 av 2 stasjonsledere ved Circle Ks stasjoner i fylket kvinner.
En fabrikk i Bodø har deltatt i utviklingen av en ny generasjon drenerende heller. Nå er de med og mottar Asak FLYT DOGA-merket for design og arkitektur.
De aller fleste nordlendinger er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Matteinnovatørene Heymat mottok prisen Årets eksportbedrift under Designindustrikonferansen i ettermiddag.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Narvik, Hemnes, Mosjøen og Mo i Rana for å gjøre påsketrafikken så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
De har utviklet et batterifritt nødlys som er sikrere, rimeligere og mer bærekraftig. Nå belønnes Mo i Rana-selskapet Prolink International med DOGA-merket for design og arkitektur.
Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.
Hele 97 prosent av landets kystfiskere er menn. To masterstudenter bodde fire uker blant Lofotens fiskere for å finne ut hvordan yrket kan bli mer likestilt og mangfoldig. Nå mottar prosjektet pris når DOGA nå kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS