presseticker

Skip to main content

Oslo: Northern, selskapet til Ove Rogne fra Narvik, vant prisen Årets eksportør på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Nordic Comfort Products fra Hemnesberget og gründeren og designeren Ove Rogne fra Narvik.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Bodø, Korgen, Fagernes, Mosjøen og Mo i Rana for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Nordic Comfort Products står bak verdens kanskje mest bærekraftige miljøstol. Nå er Hemnesberget-produsenten nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen ettermiddag.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Bodø, Mosjøen, Fauske og Mo i Rana 5015 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Mer enn 6 av 10 nordlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Det viser en ny undersøkelse.
Hele tre av fem bileiere i Nordland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i Nordland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel marginalt færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Victoria Wikestad Nilsen fra Narvik blitt håndplukket til årets kull.
Altinn har fått et etterlengtet designløft og er enklere å bruke enn noen gang. I dag mottar Brønnøysundregistrene utmerkelsen DOGA-merket. Vinner de også kveldens hovedpris?
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 20 000 Nordland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Teknisk løsning ZEVS AS