presseticker

Skip to main content

I løpet av fem år har innbyggere i Nordland reddet 39 348 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Rana, Vefsn og Bodø er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 17,7 millioner ganger i Nordland.
Både Jeanette Olsen (31) og Anette Jørgensen (22) ønsker å bli knakende gode ledere. Nå har de to nordlendingene fått plass på Circle K Norges ettertraktede talentprogram.
I løpet av sju måneder har nordlendinger hentet nesten 5000 pakker på Circle K-stasjonene i fylket. Aller mest populært er tilbudet i Stokmarknes.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 15 stasjoner i Nordland.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal Heymat fra Mo i Rana og et velkjent bunadspledd fra en Svolvær-oppvokst designer innta New York.
Bodø, Fauske og Narvik samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Nordland.
Bærekraftig og attraktivt reiseliv på Moskenes i Lofoten. Banebrytende gjenbruk for fiskeskinn med røtter i Gildeskål, Fauske og Mosjøen. Disse to nordlandsprosjektene får nå innovasjonsmidler fra DOGA.
Bedre bydesign og inkluderende kulturarrangementer skal gjøre Bodø bedre å bo i. Nå mottar to Bodø-prosjekter støtte fra DOGA.
Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar de høythengende bransjeprisene. Heymat fra Mo i Rana er blant de nominerte:
Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Nordland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Teknisk løsning ZEVS AS