presseticker

Skip to main content

For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal Heymat fra Mo i Rana og et velkjent bunadspledd fra en Svolvær-oppvokst designer innta New York.
Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Nordland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Med en dynamisk og bærekraftig sjøfront mot sundet ønsker Sortland å være et regionsenter for fremtiden. Nå skal lokale og nasjonale innovasjonsmiljøer hjelpe kommunen med å mobilisere alle gode krefter.
Circle K-stasjonene i Nordland fikk inn 168 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Hemnes-stasjonen Circle K Korgen samlet inn aller mest i fylket – og kom på andreplass på landsbasis.
Heymat fra Mo i Rana er selvsagt med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken. Med på lasset blir også en lampe fra den kjente Rognan-kokken Trond Svendgård.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Nordland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
I løpet av ett år har 14 Circle K-stasjoner i Nordland reddet totalt 8300 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Mo i Rana redder aller mest mat i landsdelen.
De siste to årene har det gått med nesten fire tonn kaffebønner på Circle K Fauske. Det er mest blant stasjonene i hele Nordland fylke.
DIPS i Bodø skal sy sammen landets helsetilbud. Kvitnes Drift i Vesterålen ønsker å rekruttere flere gårdsambassadører. Nå mottar de to prosjektene til sammen over én million kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Nordland for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 1,5 millioner kroner til kreftsaken.
Innovatører og designere fra Tromsø og Bodø ønsker å invitere verden til finnmarkskommunen Lebesby ved hjelp av smarte modulhus og en digital møteplass. Nå går de til topps i Gnist.
Teknisk løsning ZEVS AS