presseticker

Skip to main content

Aktiv mot kreft-stafetten 2023:
De siste 10 dagene har Aktiv mot kreft-stafetten dundret gjennom Nord-Norge, fra Alta i nord til Mosjøen i sør. Alle forhåndsuttalte mål ble grundig knust.
Mellom 23. og 29. august skal folk i Svolvær, Narvik, Bodø, Mo i Rana, Korgen og Mosjøen løpe og sykle for kreftsaken. Målet er å tilbakelegge nesten 90 mil.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Heymat fra Mo i Rana er blant de nominerte.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Nordland. Siden høsten 2020 har selskapet servert 64 513 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Evenes.
I løpet av fem år har innbyggere i Nordland reddet 39 348 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Rana, Vefsn og Bodø er det mange som redder mat.
Bodø, Fauske og Narvik samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Nordland.
Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Nordland fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i fylket.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Bodø, Narvik, Mo i Rana, Leknes og Korgen for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Da koronapandemien kom til Norge, tok kommuneoverlegen i Hadsel ansvar for å utvikle et effektivt smittsporingsverktøy. Nå hedres prosjektet hans med DOGA-merket for design og arkitektur.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 17,7 millioner ganger i Nordland.
Både Jeanette Olsen (31) og Anette Jørgensen (22) ønsker å bli knakende gode ledere. Nå har de to nordlendingene fått plass på Circle K Norges ettertraktede talentprogram.
Teknisk løsning ZEVS AS