presseticker

Skip to main content

For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal de to fremadstormende designbedriftene Volver Studios og Fram Oslo innta New York.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K nesten 20 000 softiser i hovedstaden. Og ingen stasjon i byen serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Bogstad.
Praktfull rehabilitering i Kvadraturen. En bugnende takhage på Økern. Konsertstrømming, Instagram-roman og ekstrembagasje. Dette er bare noen av de 11 innovative Oslo-prosjekter som nå hedres med DOGA-merket for design og arkitektur.
Mens Sara Larsen på Circle K Økern nettopp har kommet i gang med en toårig lederutdanning gjennom Circle K Norges talentprogram, er Linda Tysland fra Blindern snart i mål.
Oslo: Fra ombruk på Økern til eldreboliger på Skøyen. Ni av de 21 prosjektene som mottar innovasjonsstøtte fra DOGA i år kommer fra hovedstaden. Til sammen mottar de fire millioner kroner.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i hovedstaden for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn 1,7 millioner kroner til kreftsaken.
I løpet av ett år har seks Circle K-stasjoner i hovedstaden reddet om lag 3900 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i bydel Østensjø redder aller mest mat.
Kan en app motivere flere til å gi blod? Kan elever lære å bli sunne, miljøbevisste og reflekterte via matpakka? Nå hedres to prosjekter ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo med DOGA-merket nykommer.
Circle K-stasjonene i hovedstaden fikk inn 158 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Økern samlet inn aller mest i byen – og kom på en imponerende tredjeplass på landsbasis.
Northern og Volver er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i hovedstaden inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Teknisk løsning ZEVS AS