presseticker

Skip to main content

Hele tre av fem bileiere i Oslo har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Internasjonale bistandsorganisasjoner har kjøpt inn flere millioner solcellelamper fra oslobaserte Bright Products. Nå mottar gründerbedriften Innovasjonskraftprisen 2019.
Osloprodusenten Bright Products bringer norsk bærekraft inn i FNs bistandsprodukter. Nå er de nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen.
Skanska og Entra har bygget en bro som binder sammen øst og vest i Oslo. Arkitektur- og designhøgskolen har gitt ut en bok som hyller hovedstadens betongtunge etterkrigsarkitektur. Nå vanker utmerkelsen DOGA-merket.
Kaffedrikker som kaffe latte, espresso og kaffe mocca står sterkt i hovedstadsområdet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Oslo: Independence Gear vil videreutvikle et hygienisk multiverktøy. Alfa & Omega ønsker å bygge endringsdyktige organisasjonskulturer. Nå får de to Oslo-selskapene til sammen 850 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Nesten to av fem ledere og mellomledere i Oslo mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner på Smestad og Brynseng 1173 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere Oslo-stasjoner i kampen mot matsvinn.
Erlend Grimeland og Elias Olderbakk vil integrere gange i Ruters kollektivsystemer. Ramona Salo Myrseth setter samisk kultur i en moderne og global kontekst. Øyvind Ruud står bak en tverrfaglig kleskolleksjon med hele 50 plagg. James Lowley skal utfordre oss til å betrakte mat på en ny måte. I dag mottar de alle utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 45 000 Oslo-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Økern samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Oslo. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Teknisk løsning ZEVS AS