presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner på Smestad og Brynseng 1173 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere Oslo-stasjoner i kampen mot matsvinn.
Skanska og Entra har bygget en bro som binder sammen øst og vest i Oslo. Arkitektur- og designhøgskolen har gitt ut en bok som hyller hovedstadens betongtunge etterkrigsarkitektur. Nå vanker utmerkelsen DOGA-merket.
Kaffedrikker som kaffe latte, espresso og kaffe mocca står sterkt i hovedstadsområdet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Oslo: Independence Gear vil videreutvikle et hygienisk multiverktøy. Alfa & Omega ønsker å bygge endringsdyktige organisasjonskulturer. Nå får de to Oslo-selskapene til sammen 850 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. Dessverre har Oslo og Akershus landets lavest oppslutning omkring kildesortering av metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Oslo samlet inn nesten en halv million kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Erlend Grimeland og Elias Olderbakk vil integrere gange i Ruters kollektivsystemer. Ramona Salo Myrseth setter samisk kultur i en moderne og global kontekst. Øyvind Ruud står bak en tverrfaglig kleskolleksjon med hele 50 plagg. James Lowley skal utfordre oss til å betrakte mat på en ny måte. I dag mottar de alle utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 45 000 Oslo-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Økern samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Oslo. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Oslo kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Storo. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i hovedstaden ligger i snitt på 741 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne. Dette er det tredje høyeste nivået på landsbasis.
Teknisk løsning ZEVS AS