presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner i Trondheim og Malvik 109 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå håper selskapet at flere trønderstasjoner vil bli med i kampen mot matsvinn.
Minoko Design fra Levanger har skapt en solcelledrevet, GPS-styrt løsning som fjerner behovet for å gjerde inn geitenes beitemark. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket.
NTNU-studenten Gunnar Eidsvik Tvedt har designet en gjennomtenkt vippestol som kan bli en ny norsk møbelsuksess. Nå får han utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Mer enn 6 av 10 trøndere vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Det viser en ny undersøkelse.
Oslo: Trondheimsbaserte Q-Free mottar 430 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å få oss til å bruke byens parkeringstilbud på en mer fornuftig måte.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Trøndelag oppgir fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
Ecotone fra Trondheim har utviklet et hyperspektralt system for overvåking av lakselus. Nå får teknologiselskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Ramona Salo Myrseth har designet en kleskolleksjon som setter samisk kultur i en moderne og global kontekst. Nå får Kåfjord-kvinnen utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 38 000 trønderelever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Nardo i Trondheim samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Trøndelag. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Trøndelag kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K E6-Klett. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Teknisk løsning ZEVS AS