presseticker

Skip to main content

Circle K-stasjonene i nordlige Trøndelag fikk inn 44 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Stjørdal samlet inn aller mest i distriktet.
Circle K-stasjonene i sørlige Trøndelag fikk inn 144 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Nardo i Trondheim samlet inn aller mest i distriktet.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i sørdelen av Trøndelag fylke for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn 1,5 millioner kroner til kreftsaken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Trøndelag inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Det koker i Trondheims IT-marked. Nå ruster Sopra Steria opp det lokale kontoret med flere ledere og teknologer.
Den kalles en ledestjerne blant studentbyer. Nå har Moholt 50|50 i Trondheim vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
PPM Robotics skal lage en sosialt intelligent sykehjemsrobot. Cohere XR vil bruke virtuell virkelighet for å gjøre oss mer kreative på hjemmekontoret. Nå mottar de to trondheimsbaserte selskapene til sammen nesten 750 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i norddelen av Trøndelag fylke for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn en halv million kroner til kreftsaken.
Parallelt med at DOGA og Nordic Edge offentliggjør de beste løsningene fra årets runde av Gnist, går de nå i gang med å lete etter nye kommuner som vil jobbe innovativt med steds- og næringsutvikling.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Sør-Trøndelag solgt mer enn 7000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
En krabbe- og hummerteine som hindrer spøkelsesfiske. Et byutviklingsprosjekt for å beholde industri i Sluppen. Et innovativt sluk som hindrer dyre vannskader. Disse tre prosjektene fra Trøndelag mottar DOGA-merket nykommer i ettermiddag.
Teknisk løsning ZEVS AS