presseticker

Skip to main content

For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal de klassiske krakkene og bordene til Meldal-designeren Sigurd Resell (1920-2010) innta New York.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K nesten 70 000 softiser i Trøndelag. Og ingen stasjon i fylket serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Sannan.
I løpet av ett år har seks Circle K-stasjoner i det nordlige Trøndelag reddet nesten 3000 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Namsos redder aller mest mat.
Selskapet hun er medeier i gjør livet enklere for gründere over hele landet. Nå hedres Ingrid Risvold Folvik og Folio med DOGA-merket for design og arkitektur.
De to trønderne Carina Sandmark Heia og Rannveig Engdal Danielsen har blitt håndplukket til Circle K Norges talentprogram, og er nå i gang med en toårig lederutdanning.
Circle K-stasjonene i nordlige Trøndelag fikk inn 44 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Stjørdal samlet inn aller mest i distriktet.
Fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Trøndelag. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har 12 Circle K-stasjoner i den sørlige delen av Trøndelag reddet nesten 5500 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Trondheim redder aller mest mat.
Kamilla Bedin (24) fra Røros vil bruke skolelunsjen for å lære elever å bli sunne, miljøbevisste og reflekterte forbrukere. Nå hedres hun og fire medstudenter med DOGA-merket nykommer.
De siste to årene har det gått med om lag sju tonn kaffebønner på Circle K E6 Klett i Trondheim. Det gjør Roger Svaan til Trøndelags kaffekonge.
Circle K-stasjonene i sørlige Trøndelag fikk inn 144 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Nardo i Trondheim samlet inn aller mest i distriktet.
Teknisk løsning ZEVS AS