”Michelin-stjerne” til Möller’s Tran
Rynker du nesa når du hører ordet tran? Det er det ingen grunn til. Möller’s Tran ble i helgen prisbelønnet nettopp for sin gode smak.
– Kokkene var svært begeistret for produktene til Möller’s Tran, forteller Christian De Bauw, ansvarlig arrangør hos The International Taste and Quality Institute (iTQi). Han understreker at Möller’s Tran har blitt vurdert av noen av verdens mest kritiske ganer.
Fagtung jury
Prisutdelingen skjedde ved iTQi, som er en uavhengig organisasjon som arbeider for å fremme mat og drikke av overlegen smak fra hele verden.
– Dette er veldig moro og en anerkjennelse for oss som arbeider med produktene til daglig, sier Caroline Wadahl Uhlen, som er internasjonal marketingsansvarlig for Möller’s.
Den fagtunge juryen består av håndplukkede kokker og vinkelnere valgt innenfor de mest prestisjefylte kulinariske foreninger og vinkelnerforeninger i Europa. 60 kokker som selv har fått tildelt flere Michelin-stjerner vurderte mat- og drikkeprodukter fra hele verden.
Smakfullt prisdryss
Möller’s Tran vant to stjerner i Superior Taste Award-konkurransen for henholdsvis Möller’s Tran naturell og Möller’s Tran Tutti frutti, og én stjerne for Möller’s Tran sitron.
– Dette er en fjær i hatten; eller rettere sagt fem fjær. Superior Taste Award er en unik internasjonal anerkjennelse, sier Wadahl Uhlen, og poengterer at det ikke finnes mange tilsvarende konkurranser i verden der et så stort antall internasjonalt anerkjente kokker sitter i juryen. – Dette var første gang Möller’s Tran deltok i konkurransen, derfor var det ekstra gøy at vi fikk anerkjennelse og stjerner for alle produktene vi sendte inn, sier Wadahl Uhlen.
Kontaktpersoner:
* Axellus, International Brand Manager Caroline Wadahl Uhlen, 47 40 80 98
* Axellus, informasjonssjef Kristina Johansen, mobil 900 65 908
*iTQi er en uavhengig organisasjon bestående av anerkjente europeiske kulinariske foreninger og vinkelnerforeninger som Maîtres Cuisiniers i Frankrike og Belgia, Academy of Culinary Arts, Hellenic Chefs’ Association, Académie Culinaire av Frankrike, Verband der Köche Deutschlands, Jeunes Restaurateurs d’Europa, Federación de Asociaciones de Cocineros av Spania, Federazione Dei Cuochi Italiana, portugisiske Chefs Association, Årets Kock i Sverige, Euro-Toques og Foreningen de la Sommellerie Internationale (ASI).
* iTQi deler ut opptil tre stjerner, og er tilsvarende for mat- og drikkeleverandører det Michelin-stjernene er for restauranter.
For mer informasjon: http://www.itqi.com