presseticker

Skip to main content

I løpet av drøye to år har Sopra Steria bygget opp et av de største og bredeste konsulentmiljøene i Stavanger. Denne uken kom medarbeider nummer 100 på plass.
Hele tre av fem bileiere i Rogaland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten tre av fem ledere og mellomledere i Rogaland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er den høyeste andelen i landet, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Rogaland hele 12 131 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Det er mest i Norge – med god margin.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 43 000 Rogaland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Ingen fylker samlet inn så mye som Rogaland under Circle Ks Rosa sløyfe-aksjon i oktober. Aller best i fylket var Circle K Sævelandsvik på Karmøy.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Ålgård, Vikeså, Ølensvåg og Egersund for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Ida Haraldseid fra Skjold og Renathe Baardsen fra Stavanger blitt håndplukket til årets kull.
Med en spilltilnærming til førstehjelp ønsker Laerdal Medical å gjøre folk flest i bedre stand til å redde liv. Nå får Stavanger-selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Oslo: Næringsklyngen Maritime CleanTech, med tyngdepunkt i regionen mellom Stavanger og Bergen, skal gjøre cruisenæringen grønnere og smartere. Sandnes-selskapet Nordic Unmanned vil gjøre droner tilgjengelig for flere samfunnskritiske oppdrag. Nå får de til sammen 1,2 millioner kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Teknisk løsning ZEVS AS