presseticker

Skip to main content

Rogalendinger er landets fremste matreddere. I løpet av fem år har innbyggerne i fylket reddet 86 445 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Og ingen steder i Norge reddes det mer mat enn på denne Stavanger-stasjonen:
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 18,4 millioner ganger i Rogaland.
Lise Tunheim tok et friår etter videregående for å jobbe på bensinstasjon. Nå har 20-åringen fra Bryne fått plass på Circle K Norges ettertraktede talentprogram.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 21 stasjoner i Rogaland.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 65 000 softiser i Rogaland. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Ølensvåg.
I løpet av ett år har 17 Circle K-stasjoner i Rogaland reddet nesten 20 000 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon på Jæren redder aller mest mat i hele Norge.
Sandnes, Stavanger og Kleppe samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i Rogaland.
I løpet av sju måneder har innbyggere i Rogaland hentet nesten 20 000 pakker på Circle K-stasjonene i området. Aller mest populært er tilbudet i Egersund.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal ærverdige Figgjo, klassikerspesialisten Eikund fra Hellvik og designprodukter med forbindelser til Stavanger og Jæren innta New York.
Onsdag, fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Rogaland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
En brukervennlig og sømløs app kan motivere flere til å gi blod. Nå hedres Kevin Ehrenberg fra Sandnes med DOGA-merket nykommer.
Teknisk løsning ZEVS AS