presseticker

Skip to main content

For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal ærverdige Figgjo, klassikerspesialisten Eikund fra Hellvik og designprodukter med forbindelser til Stavanger og Jæren innta New York.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 65 000 softiser i Rogaland. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Ølensvåg.
I løpet av ett år har 17 Circle K-stasjoner i Rogaland reddet nesten 20 000 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon på Jæren redder aller mest mat i hele Norge.
For vannkraftkommunen Suldal er det avgjørende at storstilt industrisatsing ikke skjer på bekostning av natur, innbyggere, matjord og lokale næringer. Nå skal lokale og nasjonale innovasjonsmiljøer hjelpe kommunen.
Mens Agnieszka Kawka i Haugesund og Lene Sele fra Kleppe nettopp har gått i gang med en toårig lederutdanning gjennom Circle K Norges talentprogram, er Linda Tysland i Vikeså snart i mål.
Hege D. Olsnes, Ine Cecilie Flateraaker og Heidi Ravndal utgjør konsulentkjempen Sopra Sterias nye ledertrio i Stavanger.
Onsdag, fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Rogaland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
En brukervennlig og sømløs app kan motivere flere til å gi blod. Nå hedres Kevin Ehrenberg fra Sandnes med DOGA-merket nykommer.
Denne måneden overtok Lene Sele (21) og Mari Falkum Sele (30) stasjonen Circle K Åsedalen i Ganddal i Sandnes. De to søstrene har begge bakgrunn fra selskapets talentprogram.
De siste to årene har det gått med om lag 4,6 tonn kaffebønner på Circle K Ålgård. Det gjør stasjonen til Rogalands ukronede kaffekonge.
Circle K-stasjonene i Rogaland fikk inn 169 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Forus i Stavanger samlet inn aller mest i fylket.
Teknisk løsning ZEVS AS