presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Rogaland hele 12 131 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Det er mest i Norge – med god margin.
Med en spilltilnærming til førstehjelp ønsker Laerdal Medical å gjøre folk flest i bedre stand til å redde liv. Nå får Stavanger-selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Oslo: Næringsklyngen Maritime CleanTech, med tyngdepunkt i regionen mellom Stavanger og Bergen, skal gjøre cruisenæringen grønnere og smartere. Sandnes-selskapet Nordic Unmanned vil gjøre droner tilgjengelig for flere samfunnskritiske oppdrag. Nå får de til sammen 1,2 millioner kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Rogaland samlet inn om lag 650 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Rogaland. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 43 000 Rogaland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Ingen fylker samlet inn så mye som Rogaland under Circle Ks Rosa sløyfe-aksjon i oktober. Aller best i fylket var Circle K Sævelandsvik på Karmøy.
Ingen i Rogaland kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Ålgård. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Rogaland ligger i snitt på 829 000 kroner. Dette er nesten 10 prosent mer enn neste fylke på lønnstoppen, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Vestlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Teknisk løsning ZEVS AS