presseticker

Skip to main content

Oslo: Møbelbedriften Eikund på Hellvik vant Klassikerprisen på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag. Northern, der jærbuen Morten Skjærpe Knarrum er designsjef, vant eksportprisen.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Eikund fra Hellvik og designeren Morten Skjærpe Knarrum fra Nærbø.
Hele tre av fem bileiere i Rogaland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten tre av fem ledere og mellomledere i Rogaland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er den høyeste andelen i landet, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Rogaland hele 12 131 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Det er mest i Norge – med god margin.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 43 000 Rogaland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
I løpet av drøye to år har Sopra Steria bygget opp et av de største og bredeste konsulentmiljøene i Stavanger. Denne uken kom medarbeider nummer 100 på plass.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Ålgård, Vikeså, Ølensvåg og Egersund for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Ida Haraldseid fra Skjold og Renathe Baardsen fra Stavanger blitt håndplukket til årets kull.
Med en spilltilnærming til førstehjelp ønsker Laerdal Medical å gjøre folk flest i bedre stand til å redde liv. Nå får Stavanger-selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Oslo: Næringsklyngen Maritime CleanTech, med tyngdepunkt i regionen mellom Stavanger og Bergen, skal gjøre cruisenæringen grønnere og smartere. Sandnes-selskapet Nordic Unmanned vil gjøre droner tilgjengelig for flere samfunnskritiske oppdrag. Nå får de til sammen 1,2 millioner kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Teknisk løsning ZEVS AS