presseticker

Skip to main content

DOGA-merket:
Med en spilltilnærming til førstehjelp ønsker Laerdal Medical å gjøre folk flest i bedre stand til å redde liv. Nå får Stavanger-selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 43 000 Rogaland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Ingen fylker samlet inn så mye som Rogaland under Circle Ks Rosa sløyfe-aksjon i oktober. Aller best i fylket var Circle K Sævelandsvik på Karmøy.
Ingen i Rogaland kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Ålgård. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Rogaland ligger i snitt på 829 000 kroner. Dette er nesten 10 prosent mer enn neste fylke på lønnstoppen, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Vestlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Oslo: Næringsklyngen Maritime CleanTech, med tyngdepunkt i regionen mellom Stavanger og Bergen, skal gjøre cruisenæringen grønnere og smartere. Sandnes-selskapet Nordic Unmanned vil gjøre droner tilgjengelig for flere samfunnskritiske oppdrag. Nå får de til sammen 1,2 millioner kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Rogaland samlet inn om lag 650 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Rogaland. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Som tenåring lovet Anita Berge (34) seg selv å aldri mer jobbe på bensinstasjon. Nå er hun daglig leder for Circle K Ølensvåg og har nylig fullført en krevende talentutdanning i selskapet.
Teknisk løsning ZEVS AS