presseticker

Skip to main content

Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Sandefjord for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Hedda Emilie Lund fra Sandefjord blitt håndplukket til årets kull.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Oslo: Horten-selskapet 7Sense Products mottar 590 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å gjøre landbruket smartere.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Østlandet oppgir flere enn fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
Oslo: Nesten to av fem ledere og mellomledere i Vestfold mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Vestfold hele 5058 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Det er nest-mest i Norge.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 20 000 Vestfold-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Revetal samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Vestfold. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Vestfold kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Nykirke. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Teknisk løsning ZEVS AS