presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Vestfold hele 5058 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Det er nest-mest i Norge.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Oslo: Horten-selskapet 7Sense Products mottar 590 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å gjøre landbruket smartere.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Østlandet oppgir flere enn fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Vestfold samlet inn om lag 375 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Vestfold. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 20 000 Vestfold-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Revetal samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Vestfold. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Vestfold kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Nykirke. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Vestfold ligger i snitt på 630 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Familien følger ikke opp. Vi mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Østlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Teknisk løsning ZEVS AS