presseticker

Skip to main content

Hele tre av fem bileiere i Hordaland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare på Haukås og Husnes for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner i Bergen, Stord og Fjell 3540 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Kleppestø-produsenten Swantech har designet et futuristisk spylerunivers. Sbanken i Bergen har vært igjennom en modig redesignprosess. Fangstselskapet til Rødal-mannen Tommy Sandal fått et grafisk uttrykk i norgestoppen. Nå får alle utmerkelsen DOGA-merket.
Oslo: Næringsklyngen Maritime CleanTech, med tyngdepunkt i regionen mellom Bergen og Stavanger, mottar 580 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å gjøre cruisenæringen grønnere og smartere.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Oslo: Mer enn halvparten av ledere og mellomledere i Hordaland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Circle K slipper løs sitt nye butikk- og matkonsept ved ikke mindre enn tre stasjoner i Bergen denne måneden.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 44 000 Hordaland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Helleveien i Bergen samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Hordaland. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Hordaland kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Haukås i Bergen. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Teknisk løsning ZEVS AS