presseticker

Skip to main content

Bergensere vant studentpris i New York
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal produkter fra designtrioen Ytre samt Fredrik A. Kayser (1924-1968) og Torbjørn Afdal (1917-1999) innta New York. Og i natt vant Ytre en høythengende studentdesignpris i USA.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 25 000 softiser i den nordlige delen av Vestland fylke. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Skei.
Fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i nordlige Vestland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har 13 Circle K-stasjoner i Hordaland-området reddet totalt 6500 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Stord kommune redder aller mest mat.
– Endelig er vi på ladekartet. Dette er en milepæl for oss, disse lynladerne har vi ventet på og blir et kjærkomment tilbud for mange elbil-kunder.
Den unge designeren Amy van den Hooven har laget en verktøykasse som lar folk beskrive smerte uten å bruke ord. Nå hedres hun med DOGA-merket nykommer.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 30 000 softiser i Hordaland-området. Og ingen stasjon i regionen serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Husnes.
Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp på Circle K Haukås og Circle K Husnes. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har de fire Circle K-stasjonene i gamle Sogn og Fjordane reddet mer enn 3100 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go.
Selskapet hans gjør livet enklere for andre gründere. Nå hedres Wilhelm Joys Andersen og Folio med DOGA-merket for design og arkitektur.
Stadig flere turister bruker bygdene Undredal, Solvorn og Fjærland som innfallsport til Norges lengste fjord. Nå skal lokale og nasjonale innovasjonsmiljøer hjelpe kommunene med å håndtere besøksstrømmen på en innbyggervennlig og bærekraftig måte.
Teknisk løsning ZEVS AS