presseticker

Skip to main content

Kleppestø-produsenten Swantech har designet et futuristisk spylerunivers. Sbanken i Bergen har vært igjennom en modig redesignprosess. Fangstselskapet til Rødal-mannen Tommy Sandal fått et grafisk uttrykk i norgestoppen. Nå får alle utmerkelsen DOGA-merket.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 44 000 Hordaland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Helleveien i Bergen samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Hordaland. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Hordaland kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Haukås i Bergen. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Hordaland. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.
Årslønnen til en leder i Hordaland ligger i snitt på 756 000 kroner. Bare ledere i Rogaland tjener mer, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Næringsklyngen Maritime CleanTech, med tyngdepunkt i regionen mellom Bergen og Stavanger, mottar 580 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å gjøre cruisenæringen grønnere og smartere.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Oslo: I seks år har Åsane-mannen vært en ustoppelig innovasjonspådriver i Kværner ASA. Nå er Frode Strand kåret til Årets IT-direktør.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Hordaland samlet inn mer enn 400 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Vestlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Teknisk løsning ZEVS AS