presseticker

Skip to main content

Innovativt Innlandet-prosjekt:
Virtuell virkelighet skal hjelpe oss med å begrense skader fra ekstremvær på en mest mulig bærekraftig måte. I et norskledet EU-prosjekt brukes Gudbrandsdalen som læringsarena.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal Hadeland Glassverk, et snekkerverksted på Dovre og to gründere og én billedkunstner fra Lillehammer innta New York.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K mer enn 85 000 softiser i Oppland-området. Og ingen stasjon i verken i Oppland eller Innlandet serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K E6 Otta.
Fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Hedmark-området. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har åtte Circle K-stasjoner i Hedmark-området reddet nesten 4500 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon på Hamar redder aller mest mat.
Circle K utvider ladekapasiteten i Gudbrandsdalen til 10 ladeplasser når fire nye lynladere på 300 kW, såkalte Hyperchargere, tas i bruk på Circle K E6 Vinstra.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal de klassiske stolene og bordene til Elverum-designeren Torbjørn Bekken (1919-2009) innta New York.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K nesten 60 000 softiser i Hedmark. Og ingen stasjon i området serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Elverum.
Fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Oppland-området. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har 14 Circle K-stasjoner i Oppland-området reddet totalt 5100 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon på Raufoss redder aller mest mat.
Selskapet hans har utviklet en nyskapende strømmeplattform for konserter. Nå hedres Haakon Mathisen og VIERLIVE med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS