presseticker

Skip to main content

Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Gjøvik, Lunner, Lillehammer, Jevnaker, Brandbu, Otta, Dombås og Vinstra for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Raufoss, Gjøvik, Otta, Øyer og Lillehammer 2694 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 15 000 Oppland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Strandtorget samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Oppland – og kom attpåtil på fjerdeplass på landsbasis. Samtidig satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Norge kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Øyer. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i Oppland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Oslo: Metallco Oppland mottar 410 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å få byggebransjen til å velge ombrukt stål.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Hedmark og Oppland oppgir nesten ni av ti at de kildesorterer metallemballasje, den høyeste andelen i landet.
Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Oppland. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.
Teknisk løsning ZEVS AS