presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Raufoss, Gjøvik, Otta, Øyer og Lillehammer 2694 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Oslo: Metallco Oppland mottar 410 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å få byggebransjen til å velge ombrukt stål.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Hedmark og Oppland oppgir nesten ni av ti at de kildesorterer metallemballasje, den høyeste andelen i landet.
Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Oppland. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.
Årslønnen til en leder i Oppland ligger i snitt på 579 000 kroner. Dette er nesten fire prosent mindre enn hva ledere i Hedmark tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 15 000 Oppland-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Strandtorget samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Oppland – og kom attpåtil på fjerdeplass på landsbasis. Samtidig satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Norge kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Øyer. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Oppland samlet inn om lag 620 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Familien følger ikke opp. Vi mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Østlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Teknisk løsning ZEVS AS